Megnézem!
Bezár!


Babázós időszak

Kedves Zumbások!

Mivel sokan érdeklődtök az újrakezdést felől, ezért itt közzéteszem, hogy még tart a babázós időszak, és még nem fér bele sem az időmbe, sem az energiámba az újrakezdés. Jövőre, azaz 2018-tól tervezem az újraindulást! Köszönöm megértéseteket! Addig is vidám, mozgásban, táncban és zenében gazdag napokat kívánok Nektek!

Zumba Sólyban!

Örömmel értesítünk benneteket, hogy szeptember 22-től már Sólyban is velünk zumbázhattok! Részletek az órarend oldalon!

Kölyökzumba

Szeptember 15-én kedden indul a Kölyökzumba Veszprémben a Deák F. Általános Iskola 16-os (tükrös) termében! Folyamatosan lehet csatlakozni!

Őszi órarend

2015. szeptember 2-tól ismét a Lovassyban folytatódnak az órák hétfőn és szerdán 17.30-18.30-ig.

Zumbázz tesi aláírásért!

Kedves egyetemista zumbások! A Pannon Egyetem hallgatói számára lehetőség van nálunk zumbázni tesi aláírásért. Részletek a Hírek oldalon!

Zumba® hivatalos oldala
Zumbahungary.hu Andrea
Zumba GY.I.K.
Zumba Oktató Andrea Soveges
Zumba.com - Zumba Veszprém
Írjál nekünk levelet »


 

Welapkészítés - Netstilus Webműhely Füredlink - Füredi és más linkek tárháza

Aqua Zumba

 

A medencés Zumba partyként ismert Aqua Zumba új értelmezést ad az erősítő edzésnek. Fröcskölés, pancsolás, nyújtás, twistelés, popsi és vállrázás, olykor kurjantás, kacagás, kiabálás, na és persze vízben történő táncolás  jellemzi az Aqua Zumba órákat.

Ötvözve a Zumba formulát és filozófiát a hagyományos Aqua Fitness szabályaival, mindez biztonságos és egyben izgalmas kihívást testesít meg az aqua - vagyis vízben történő - edzés terén.

A vízben történő mozgás nagy mértékben tehermentesíti az izületeket, ugyanakkor a víz kissé lassítja, nehezíti a mozdulatokat, ez által feszesítő, tonizáló kardió edzésként kiválóan alkalmas. Az intenzitás itt jóval mérsékeltebb, mint a szárazföldi Zumba edzés során, ugyanakkor hatékonysága azzal egyenértékű. Az ideális vízmélység a mellkasig érő víz. Nem fontos az úszástudás, hiszen – akárcsak a szárazföldön – egyik lábunk mindig érintkezésben van a medence aljával. Igazán izgalmas élmény salsa-t, merengue-t, reggeatont vagy egyéb vérpezsdítő, pörgős zenét táncolni a víz alatt. Ugyanakkor a mozdulatok, tánclépések kivitelezése a vízben kissé módosulnak a szárazföldön végzett mozdulatokhoz képest.

Az Aqua Zumba edzés során az edző (instructor) a medence parton, míg a vendégek a vízben vannak. Így a vendégek könnyen tudják követni a mozdulatukat melyeket az edző a szárazföldön instruál, valamint – ideális esetben – az edző is szemmel követheti a mozdulatok lekövetésének pontosságát, illetve minden vendéget jól láthat.

Az edzésen nincs szükség másra, mint kényelmes fürdőruhára, esetleg kalapra és természetesen innivalóra. Ahogy a Zumba általában, az Aqua Zumba is minden képzeletet felülmúlóan üdíti a testet és a szellemet!

 

Alkalmankénti Aqua Zumba animációk tartását is vállaljuk!

 

  

 

 

Bailar-Zumba Weboldalunkon igyekszünk mindenkinek bemutatni a Zumba, zumba tánc alapjait, választ adunk a zumbával kapcsolatos kérdésekre. Egy zumba órán nem csak egyszerűen mozgunk, edzünk, alakot formálunk, hanem egyértelműen táncolni is tanulunk. A zumbában a zene szerepe kulcsfontosságú! A zumba egyaránt megdolgoztatja a keringési és az izomrendszerünket. Veszprémi Zumba óráinkat átjárja a latin-amerikai életérzés, ezért kiváló stresszoldó is. Téged is várunk a következő Zumba óránkon! Zumba órarend >>

Weboldalunkon a következő kulcsszavakra kereshetsz: Zumba óra, zumba tánc, zumba zene, zumba Veszprémben, zumba fitness, Zumba őrület, zumba órák, zumba órarend, Bailar zumba, bailar fitness, Zumba oktatás

 

Impresszum | | | Tartalom: Bailar Zumba * Veszprém * 2000 - 2021 | Counter: 8384 / 7692
Bailar Zumba | Veszprém | A Zumba Felpörget, megmozgat, életre kelt! Zumba tánc mindenkinek!
2011. január 10.


Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

A zumba felpörget, megmozgat, életre kelt! Gyere, és hagyd, hogy a ritmus vezessen! Aerobic Zumba órák mindenkinek! Zumba tánc

Tulajdonos: Bailar Zumba

Kapcsolat: Veszprém

Címsorszöveg: Aqua Zumba - | Bailar aerobic - Zumba Veszprém | A zumba felpörget, megmozgat, életre kelt! Gyere, és hagyd, hogy a ritmus vezessen! Aerobic Zumba órák mindenkinek! Zumba tánc

Szlogen:

Linkfelhő: Zumba fitness, Zumba őrület, zumba órák, zumba órarend, Bailar zumba, bailar fitness, Zumba oktatás, aerobic zumba veszprémben, veszprémi zumba, zumba videók, Zumba tánc

Készült: 2011. január 10.

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár